Menu
The Heroes of TYR; the White Collar Boxers

The Heroes of TYR; the White Collar Boxers

Binnenkort op vrijdag 5 april is de 6e editie van het White Collar Boxing in World Hotel Wings bij Airport Rdam The Haque. Hier knokken de ondernemers die op ma, wo en vrij ochtend bij TYR trainen bij de White Collar Boxing club. 18 ondernemers uit Rotterdam en omgeving zijn al 6 maanden zich aan het voorbereiden voor hun gevecht waar ze geld ophalen voor het goede doel Lymph & Co. Ze knokken letterlijk tegen lymfeklierkanker. Ongeveer één op de 50 personen krijgt tijdens zijn of haar leven de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er meer dan 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. White Collar Boxing steunt dit jaar voor de 3e keer. Het eerste jaar is er ruim €66.000 opgehaald en vorig jaar €72.000. Kunnen we dit jaar wèèr meer doneren? U kunt mee helpen door op de boksers te doneren. Klik op www.whitecollarboxing.nl

Vrijdag 5 April beloofd wederom weer een zeer mooie avond te worden met als thema The Godfather. Men kan genieten van goed kwaliteit italiaans eten en wijnen, naast de Gin Tonics van Loopuyt, mooie bokspartijen, unieke veilingitems in een mooi ingerichte hangar. Mis het niet en trek je Italiaanse pak of jurk uit je kast en geniet van de mooiste stijlvolle Rotterdamse boksevent. Er zijn nog maar een paar staan tickets beschikbaar €75 incl btw (incl. hapjes en drankjes) verkrijgbaar bij TYR Boxing.

Ben je enthousiast geworden en wil je volgend jaar ook een onvergetelijke ervaring en de king of the ring te zijn? Neem contact met Marichelle de Jong en sluit aan bij de white collar boxing club.