Menu
Terugblik 1 jaar TYR Boxing

Terugblik 1 jaar TYR Boxing

Het is 17 november 2018 en bestaat TYR Boxing alweer 1 jaar! Een jaar wat heel snel is gegaan, waarin heel veel is gebeurd en wat vele mooie uitdagingen en hoogtepunten met zich meebracht.

Het najagen van de dromen is niet iets wat iedereen durft te doen. Er is veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig. Marichelle deed dit en doet dat nog elke dag! Sinds dit weekend is haar boksschool dus een jaar officieel open. Een mooie mijlpaal waarbij Marichelle graag even stilstaat.

“Het was een uitdagend en intensief jaar, ik heb het afgelopen jaar zo ontzettend veel geleerd als sportschool eigenares. Tegelijkertijd moet ik ook nog zo veel leren!” Marichelle is constant bezig met wat ze nog meer kan doen om de sportschool een fijnere plek te maken en om te zorgen dat mensen de bokschool kunnen vinden en de naam TYR Boxing leren kennen. Dat alles doet ze naast alle trainingen die ze geeft, zowel de groepslessen als personal training.

“Ik ben o zo dankbaar voor dit jaar en alle mooie mensen om me heen. Dankbaar voor alle hulp die ik heb ontvangen van trainers en mijn vrienden. Zonder hen had ik dit niet kunnen doen, dat had ik gewoon niet getrokken.”

Marichelle is trots op wat er nu staat: “Wat een mooie club sporters heb ik nu bij elkaar. Mensen die the noble art of self defense hebben ontdekt in mijn boksschool.  Zij geven mij de energie om deze stijgende lijn door te zetten en succes te bereiken. Het helpt mij enorm om TYR Boxing verder op de kaart te zetten.”

“If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough”

11 november hebben we de eerste verjaardag met veel van die leden en dierbare vrienden mogen vieren. Tijdens het no-knock-out toernooi stonden diverse jeugdige en volwassen leden tegenover elkaar in de ring. Vaak hun eerste echte wedstrijd.
Onder leiding van professionele scheidsrechters ging het er fel aan toe, maar er was ook veel wederzijds respect. Het was een geweldige manier om stil te staan bij dit eerste jaar en getuige de hoge opkomst, delen veel mensen het plezier met Marichelle om te sporten bij TYR Boxing.

Een mooie opmaat naar nog vele jaren boksen en trainen met mooie mensen op een geweldige club!