Menu
Open dag TYR Boxing, 20 januari

Open dag TYR Boxing, 20 januari

Tijdens de Open Dag op 20 januari kan je kennismaken met alle activiteiten die TYR Boxing te bieden heeft. Zo gaan we in 2 blokken (10.00 uur – 11.00 uur en 11.30 – 12.30 uur) de volgende trainingen verzorgen;

Boksen, de sporttrend van 2019
We bieden bij TYR, Boksen voor beginners en voor gevorderden. Boksen beginners is voornamelijk een training met hoge intensiteit zonder sparringscontact en ideaal als je puur wil boksen als cardio- en krachttraining. Deze trainingen maken je sterker en verbeteren je evenwicht, coördinatie, motoriek, reactievermogen en behendigheid. Wil je je boksvaardigheden naar een hoger niveau brengen en sparren met anderen? Dan is boksen voor gevorderden wat voor jou! Dit is een complete training voor boksers die verder willen dan de basis en meer willen leren over boksen op techniek en tactiek, zowel in de ring als op de vloer.

Pads training

Pads training is een intensieve workout voor alle niveaus: van beginner tot gevorderd, en ideaal om je techniek en je uithoudingsvermogen te trainen en/of te verbeteren! Bij een pads training boks je met z’n tweeën. De een heeft bokshandschoenen aan en oefent boks technieken met stoten. De ander heeft de pads aan. Dit zijn speciale stootkussens om de stoten mee op te vangen. Een pads training is een stuk dynamischer dan een bokszaktraining.

Boks & Burn
Box & Burn is een gevarieerde en intensieve bokstraining waarbij je tot het uiterste gaat. Heerlijk ontspannen, calorieën verbranden en boksen. Bij Box & Burn komt alles aan bod: boksen, pads training, bokszaktraining en circuittraining. Nieuwsgierig geworden? Het 1e blok start om 10 uur en de 2e om 11:30 uur.


Enthousiast geworden? Geef je op.
Download de app Pay n Plan, ga naar 20 januari en kies in welk tijdsblok je mee wilt doen!
Of stuur een mail voor meer informatie.

LET OP!! Ontvang 1 maand gratis als je direct lid wordt van TYR Boxing!
Kinderen van 6 tm 14 jaar kunnen gratis mee trainen op de TYR Kids Boxing tijden woensdag 16.00 en op zaterdag 08.45 uur. Niet op de open dag zelf.