Menu
TYR Battle 11/11/’18

TYR Battle 11/11/’18

Geef je op voor De TYR Battle, dit is een NO Knock Out wedstrijd op de club. Het zijn geen wedstrijden, het zijn partijtjes onderling met mede clubleden of met een bekende bokser van een gecertificeerde bokstrainer die Marichelle goed kent en vertrouwd. Je bokst met hele dikke handschoenen en hoofdkappen. Een trainer staat bij je in de hoek die je begeleid en een echte scheidsrechter die ingrijpt als het te hard gaat. Het is dan geen echte wedstrijd maar het voelt heel serieus aan. De zenuwen zijn ook zeker goed voel en zichtbaar.

Om deel te nemen met de TYR Battle moet je uren maken om fit te worden maar ook boksen met de gevorderde groep op ma, wo avond en op de zaterdag ochtend. Op deze trainingen gaan we je klaar stomen om straks in de ring je als kampioen uit de ring te laten stappen. Uiteindelijk is iedereen al een kampioen om de ring in te stappen. Marichelle doet de matchmaking en gaat jou matchen tegen iemand met hetzelfde niveau.

Vind je het al spannend en wil je ook een keer in de ring staan met publiek die jou aanmoedigt?
Stuur dan een mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer, aantal boksjaren en of je al wedstrijden gedaan hebt en start met trainen!

Hoe stoom ik me klaar voor de ring?
– Boks 3x in de week
– Train met betere boksers
– Train op ma, wo en zaterdag voor je techniek en tactiek
– Werk aan je conditie. Ga lopen of doe mee met boxing bag training
– Heb goede materiaal (handschoenen 16 oz voor heren, 14 oz voor dames, bitje, evt eigen hoofdbeschermer
– Gezond en goed eten en drinken. Voldoende slaap

Wil je meer trainingstips of wil je nog beter worden door 1 op 1 training?
Neem contact op met Marichelle de Jong