Menu
Extra trainingen va september

Extra trainingen va september

Extra trainingen v.a. september!
• Maandagochtend 11.00 – 12.00 uur.
Een mooie tijd als je op deze dag vrij bent omdat je bijvoorbeeld in de horeca of hospitality branche werkt.

• Woensdagochtend 09.00 – 10.00 uur. Net nog eventjes uitslapen en net nog een lekkere boks-workout meepakken voordat je weer aan de bak moet.

• Donderdagavond 20.35-21.35 Boxing bag & Padwork. De meerderheid van de leden willen graag op een latere tijdstip een extra training. Het wordt een combinatie van conditie en techniektraining op de bokszak en op de pads met elkaar.

• Zondag Sparren (techniek/tactiek en vrij sparren) Deze wordt om de 2 weken gegeven. Zondag 8 sept begint de eerste training. De training is uitermate handig en geschikt om je skills en metaal te testen als je de ring in wilt gaan op 3 nov bij de No Knock Outs en natuurlijk voor het White Collar Boxing Event. Zorg voor een goede uitrusting. Goede handschoenen minimaal bij de vrouwen 14 oz en bij de heren 16 oz, bokskap (eigen is hygiënischer en zit altijd goed) en bitje (zonder mag je niet mee doen). Er wordt goed in de gaten gehouden op veiligheid en respect hebben voor elkaar. Doel om elkaar beter te maken en van elkaar te leren.