Menu
Diana Schultz, Rotterdam Topsport

Diana Schultz, Rotterdam Topsport

Marichelle heb ik, via mijn werk bij Rotterdam Topsport, leren kennen toen zij zelf nog actief de bokssport beoefende.

Toen ze na het behalen van de Europese titel (in Rotterdam in 2011) besloot om te stoppen met boksen en zelf bokstrainingen ging verzorgen, was dat voor mij een mooie kans om de sport te gaan beoefenen. Naast hardlopen, is boksen een vast onderdeel van mijn sportieve leven geworden, Marichelle heeft mij zelfs 2x klaargestoomd om voor een wedstrijd in de ring te staan! Met veel enthousiasme en met haar ervaring, daarbij rekening houdend met elke unieke leerling, weet Marichelle altijd weer een leerzame les neer te zetten. Een mensen-mens met een groot hart voor haar boksers en een passie voor de bokssport; dat brengt zij over in de groep.  

Met zowel Women Only training op zondagochtend, als het sportieve zakelijke netwerk dat White Collar Boxing (trainingen met ondernemers om 7 uur in de ochtend) met zich meebrengt, biedt Marichelle mij de trainingen die mij fit en gezond houden, zowel fysiek als mentaal. De uitdaging en afwisseling in de lessen, het mooie netwerk en de leuke groep boksers, en het echt leren boksen, zijn voor mij de belangrijkste redenen om bij Marichelle te trainen.

Ik kan Marichelle dan ook van harte aanbevelen!