Menu
Boxing Stars –  Matsoe Matsoe traint bij Marichelle

Boxing Stars – Matsoe Matsoe traint bij Marichelle

In België hebben ze er al twee seizoenen op zitten, maar het eerste Nederlandse seizoen is net van start gegaan. BN’ers die de ring in gaan en strijden om de titel ‘Boxing Star’.

De bokswedstrijden worden live uitgezonden op televisie. De deelnemers worden opgedeeld in drie klassen: vrouwen, mannen lichtgewicht en mannen zwaargewicht.

De kandidaten boksen in rondes van 1,5 minuut in een knock-outsysteem waarbij degene die verliest, direct uit de competitie ligt. Na zeven afleveringen weten we wie de ultieme bokskampioen is per klasse.

En nu het echt leuke nieuws! Marichelle doet mee als trainer van Boxing Stars. Sinds enkele weken is ze keihard aan het trainen met Joey Spaan, misschien wel beter bekend als ‘Matsoe Matsoe’ uit Oh Oh Cherso.

Joey heeft een goede conditie en al een klein beetje ervaring, wat zorgt voor een goede start. Maar om zijn tegenstander rapper Jebroer te kunnen verslaan is er meer nodig. Hij traint wel 2 keer per dag. “Hij doet het goed” verteld Marichelle trots. “Hij heeft een groot doorzettingsvermogen en hij wil gewoon winnen. Gelukkig schrikt hij ook niet van een stoot, hij gaat gewoon door. Het is net een topsporter!”

Inmiddels is het aftellen begonnen, want 14 november is het zover, dan gaat hij echt de ring in. Lijkt het je leuk om de wedstrijd live te bekijken? Er zijn nog tickets te koop! Zo kan je Joey en Marichelle natuurlijk extra goed aanmoedigen. Kijk je liever thuis? Zap dan om 20.30 naar RTL5 voor de live uitzending.