Menu
Boxing Star Joey a.k.a. DJ Matsoe Matsoe door naar de finale!

Boxing Star Joey a.k.a. DJ Matsoe Matsoe door naar de finale!

Je hebt er inmiddels vast wel van gehoord! Het nieuwe programma van RTL5, Boxing Stars! BN’ers die de ring in gaan en strijden om de titel ‘Boxing Star’.

De bokswedstrijden worden live uitgezonden op televisie. De deelnemers worden opgedeeld in drie klassen: vrouwen, mannen lichtgewicht en mannen zwaargewicht.

De kandidaten boksen in rondes van 1,5 minuut in een knock-outsysteem waarbij degene die verliest, direct uit de competitie ligt. Na zeven afleveringen weten we wie de ultieme bokskampioen is per klasse.

En nu het echt leuke nieuws! Marichelle doet mee als trainer van Boxing Stars. Sinds enkele weken is ze keihard aan het trainen met Joey Spaan, misschien wel beter bekend als ‘Matsoe Matsoe’ uit Oh Oh Cherso.

Joey geeft zich helemaal om de beste te zijn van zijn categorie ‘mannen zwaargewicht’. “Hard work and dedications pays off”. Joey heeft zich afgelopen woensdag naar de finale gebokst door olympische hockeyer Taeke Taekema te verslaan.

Aanstaande woensdag 12 december om 20.30 kan je op RTL5 zien wat Joey, Marichelle en assistant trainer Pascal v/d Hoek doen tegen de opponent danser en acteur Juvat Westendorp. We gaan er natuurlijk stiekem al een beetje vanuit dat Joey en Marichelle terugkomen met dé belt. Duim je mee?