Menu

– Boksen voor 55+

Verbeter je kwaliteit van leven, uithoudingsvermogen en flexibiliteit met boksen! Je traint samen met leeftijdgenoten en een ervaren trainer.

We worden steeds ouder en de kwaliteit van ons leven wordt steeds belangrijker. Boksen is misschien niet de eerste sport waar je aan denkt bij bewegen op een wat latere leeftijd. Toch is dit een hele leuke en gezonde optie!

De bokssport heeft soms nog met een slecht imago te maken, maar dit is niet terecht. Boksen is geschikt voor iedereen, voor jong én oud. Je gaat juist op een respectvolle en leuke manier met elkaar om.

Het is een effectieve sport om je geestelijk welzijn te verbeteren. Je gaat met boksen aan de slag met je conditie, souplesse en motoriek. Daarnaast zorgt boksen ook voor krachtbehoud en verlaagt het de kans op botbreuken. Het verlaagt ook het risico op ziekten en medische aandoeningen en kan helpen bij de behandeling van depressiviteit en angststoornissen.

In de groepsles ‘boksen voor 55+’ houden we rekening met jouw niveau en persoonlijke mogelijkheden, zodat iedereen kan meedoen. Wanneer je start met boksen zal je merken dat je je snel beter gaat voelen en makkelijker gaat bewegen en functioneren.

Geef je op voor een kennismakingsles.
Eerste training start 1 september 10.00 uur
info@tyrboxing.nl