Menu
Bas van Pel

Bas van Pel

Toen ik 1,5 jaar geleden op zoek was naar een nieuwe manier om fit te blijven, die flexibel in te passen was in m’n agenda en met iemand die me 1 op 1 begeleidt, tipte een zakelijke relatie van me Marichelle.

Tijdens de eerste les hebben gesproken over mijn doelen en heeft ze haar manier van begeleiden toelicht. Wat me duidelijk werd, en in praktijk ook is gebleken, is dat Marichelle gefocused, persoonlijk betrokken en professioneel is. Geen training is hetzelfde, boksen, kracht, conditie, core training en drijven je om tot het uiterste te gaan in iedere training. Heb je last van een blessure dan past ze haar trainingen aan om je hier zo spoedig mogelijk vanaf te helpen terwijl je toch intensief doortraint (zelfs in afstemming met de fysio). Ik ben ervan overtuigd dat haar ervaring als topsporter/prof-bokser van enorme toegevoegde waarde is in haar PT’s.

Voor mij maken de gevarieerde trainingen met boksen als basis, Marichelle’s oprechte, persoonlijke interesse & begeleiding en haar unieke achtergrond haar voor mij een hele goede Personal Trainer.