Menu

Met Pinksteren zijn wij gesloten

Deze week kettlebells!!

De kettlebell werd al generaties lang gebruikt door Russische atleten en soldaten. Kettlebell training is een wetenschappelijk onderbouwde training waarvan bewezen is dat het de kracht, snelheid, coördinatie en core stability (stabiliteit van de rompspieren) verbetert. Bij veel van de oefeningen train je de benen, rug, buikspieren, armen en schouders. Het bevordert niet alleen je spierkracht. Doordat je vele spieren tegelijkertijd inzet neemt ook je uithoudingsvermogen enigszins toe. Kortom een volledige total body work out! Yeah!!!

Deze week kettlebells!!

Gratis proefles boksen in Rotterdam

Benieuwd of boksen iets voor jou is? Train dan een keertje mee! Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles boksen bij TYR Boxing in Rotterdam. Tot snel in de ring!

12 rounds

12 Rounds is een abonnement voor bokslessen gedurende 12 weken. Dit is de ideale periode voor je lichaam om zich aan te passen aan de trainingen. Gedurende de 12 rounds leer je de basistechnieken en boxing skills onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren bokstrainers/coaches. Je deelt zelf je schema in: elke week/round kun je online je bokstrainingen reserveren. Kijk bovenin het menubalk bij TARIEVEN voor meer info.

Diverse groepstrainingen

Per training al v.a. €10 incl. btw

Personal Training singel of duo

1 pers. €75 / 2 pers. €85 excl btw

Testimonial
Een mooie manier van sportieve team building! Voor ons event…

- TBI Holdings B.V. -

« 2 van 2 »