Menu
3 November No Knock Outs met presentatie the game UNMASK van Lymph & Co

3 November No Knock Outs met presentatie the game UNMASK van Lymph & Co

Op zondag 3 november v.a. 11 uur zijn de NO Knock Out wedstrijden op de club voor zowel volwassenen als kinderen. Stichting Lymph&Co presenteert die middag de game UNMASK. Iedereen kan deze game straks spelen als superhero op mobiel of PC en zo bijdragen aan de oplossing van lymfklierkanker.

Do 7 november - Op je Muil boksclinic en borrel - White Collar Boxing & Friends

Kom op 7 november naar de boksclinic van White Collar Boxing & Friends met een inspirerend verhaal van een ondernemer die tijdens zijn ondernemerschap (op zn goed Rotterdams) Op zn muil is gegaan. We horen zo vaak alleen de succesvolle verhalen. Maar waar leren we nu het meeste van? Juist, van fouten en verkeerde beslissingen. Schrijf je in als ondernemers/managers. Kosten €15 pp. WCB leden gratis. Mail voor meer informatie.

Do 7 november - Op je Muil boksclinic en borrel - White Collar Boxing & Friends

TYR Boxing is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond

Gratis proefles boksen in Rotterdam

Benieuwd of boksen iets voor jou is? Train dan een keertje mee! Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles boksen bij TYR Boxing in Rotterdam. Tot snel in de ring!

12 rounds

12 Rounds is een abonnement voor bokslessen gedurende 12 weken. Dit is de ideale periode voor je lichaam om zich aan te passen aan de trainingen. Gedurende de 12 rounds leer je de basistechnieken en boxing skills onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren bokstrainers/coaches. Je deelt zelf je schema in: elke week/round kun je online je bokstrainingen reserveren. Kijk bovenin het menubalk bij TARIEVEN voor meer info.

Diverse groepstrainingen

Per training al v.a. €10 incl. btw

Personal Training singel of duo

1 pers. €67,50 / 2 pers. €77,50 excl btw

Nieuws

3 Nov No Knock Outs!

Op zondag 3 november zijn de NO Knock Out wedstrijden…
Testimonial
Een mooie manier van sportieve team building! Voor ons event…

- TBI Holdings B.V. -

« 2 van 2 »