Menu
Word lid in januari en ontvang de 4e maand GRATIS boksen!!

Word lid in januari en ontvang de 4e maand GRATIS boksen!!

Wil jij starten met boksen in 2020? Vraag gratis een proeftraining aan. Als je lid wordt in januari ontvang je de 4e maand gratis boksen. Breng je nog vriend(in) mee die ook met je gaat boksen dan krijg je nog een te gekke TYR shirt! Schrijf je snel in!!

Open dag Zondag 26 januari 10.00-13.00 UUR

Wil jij starten met trainen in 2020? Doe mee met een introductie training , variërend van boksen, boxing bag, pad work tot box n burn tijdens onze open dag! Nieuwsgierig? Geef je nu op voor één van de twee uren en maak kans op een week gratis trainen of ontvang de vierde maand gratis als je direct lid wordt. Waar wacht je nog op?!

BRING A FRIEND ACTIE! Gratis TYR t-shirt & bag als je een vriend(in) meeneemt als nieuw lid!

Gratis proefles boksen in Rotterdam

Benieuwd of boksen iets voor jou is? Train dan een keertje mee! Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles boksen bij TYR Boxing in Rotterdam. Tot snel in de ring!

12 rounds

12 Rounds is een abonnement voor bokslessen gedurende 12 weken. Dit is de ideale periode voor je lichaam om zich aan te passen aan de trainingen. Gedurende de 12 rounds leer je de basistechnieken en boxing skills onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren bokstrainers/coaches. Je deelt zelf je schema in: elke week/round kun je online je bokstrainingen reserveren. Kijk bovenin het menubalk bij TARIEVEN voor meer info.

Diverse groepstrainingen

Per training al v.a. €10 incl. btw

Personal Training singel of duo

1 pers. €75 / 2 pers. €85 excl btw

Nieuws

Open dag TYR Boxing, 26 januari 2020

Tijdens de Open Dag op zondag 26 januari kan je…
Testimonial
Een mooie manier van sportieve team building! Voor ons event…

- TBI Holdings B.V. -

« 2 van 2 »